Gemiddeld 8 uur in de week

Regio Tilburg

Vanaf februari 2023

Maak jij straks feestelijk ontregelend jeugdtheater waarin alle kinderen zich herkennen, gezien en gehoord voelen? Bij House of Nouws zoeken we iemand die thuis is in conceptontwikkeling en die goed is in het schrijven van projectplannen en fondsenwerving. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan nu op de vacature Artistiek Strateeg bij House of Nouws!

 

Jouw rol als Artistiek Strateeg

Als Artistiek Strateeg ben je de sparringpartner van de artistiek leider als het gaat om de toekomst van House of Nouws. In samenwerking met het artistieke team ontwikkel je nieuwe plannen en concepten. Je hebt een groot aandeel in het uitschrijven van de plannen. Je bewaakt samen met ons de visie en doelen op het gebied van inclusie en duurzaamheid in de ontwikkeling tot een toekomstbestendig jeugdtheatergezelschap. Als Artistiek Strateeg werk je proactief en zelfstandig samen met anderen.

 

Wat breng je mee?

Je bent een activistisch en strategisch denker en een bedreven conceptontwikkelaar en plannenmaker. Je vindt het leuk om plannen voor de verre en nabije toekomst uit te denken en op papier te zetten. Je hebt ervaring in of affiniteit met de podiumkunstensector. Daarnaast schroom je niet om inclusie en duurzaamheid als speerpunten te bewaken. Een netwerk in Noord-Brabant is een pré.

 

Wat bieden wij?

Als Artistiek Strateeg ben je volledig betrokken de ontwikkeling van nieuwe projecten en concepten. Je komt in een energiek en hecht team te werken, waar je altijd gesteund wordt. Wij vinden het belangrijk dat we samen blijven ontwikkelen in ons makerschap en samen ruimte maken voor verschillende perspectieven.

Ons team bestaat uit een regisseur, twee vormgevers, een speler, een lichtontwerper, een communicatiemedewerker, twee educatiemakers en een zakelijk leider die allemaal, net als jij, een makers-mentaliteit hebben. Samen zetten we met onze projecten dingen in beweging, door mensen te ontregelen. We werken graag nauw, maar met een heldere taakverdeling samen.

Vanaf 1 februari 2023 bieden wij een plek in ons team voor gemiddeld 1 dag in de week. De precieze uren zijn flexibel. Dienstverband zowel freelance als in loondienst mogelijk.

 

Wie zijn wij?

House of Nouws maakt feestelijk ontregelend werk vol humor in een bonte stijl. We plaatsen het publiek in het hart van onze voorstellingen. Ons voornaamste doel is: mensen bewegen tot beweeglijke meningen. Wij geloven erin dat beweeglijke meningen ons op allerlei mogelijke manieren verder kunnen helpen, in onze eigen levens en in de maatschappij.

House of Nouws is gevestigd in Tilburg en ontvangt van zowel de stad Tilburg, de provincie Noord-Brabant als het landelijke Fonds Podiumkunsten meerjarige subsidie in Kunstenplan 2021-2024. Elk jaar maken we ongeveer 1 grote en 1 kleine productie.

 

Solliciteren?

Ben jij de Artistiek Strateeg die wij zoeken? Wacht niet langer en stuur een korte motivatiebrief en je CV vóór 13 januari naar vacatures@houseofnouws.nl. Heb je nog vragen over de functie of twijfels of het wel bij jou past? Je mag altijd contact opnemen met Sophie Sanders via zakelijk@houseofnouws.nl