We werken aan onze nieuwe voorstelling Storm voor wie wakker is. In dit taal-concert nemen vier vertellers het publiek mee de nacht in. Ze zoomen in op verschillende mensen die om verschillende redenen wakker zijn, terwijl boven hen een storm nadert.

Wij zijn voor deze voorstelling op zoek naar échte nacht-gedachten, dus ook naar jouw verhaal. Waar lig jij wakker van? Schrijf een tekst op jouw manier (echt alles mag) over hoe jij wakker ligt en wat het is dat jou ‘s nachts wakker houdt. Uit alle teksten vormen wij de uiteindelijke, meerstemmige theatertekst.

Twee voorwaarden: Ga uit van de ik-vorm, verder is de vorm aan jou (monoloog, rap, gedicht etc.) en gebruik 400 tot max 700 woorden.

We vragen je vertrouwen om je bijdrage als materiaal te mogen gebruiken. Dat doen we met respect voor het werk. Vóór de première sturen we je de hele tekst en horen we graag of je als mede-schrijver genoemd wil worden. Stuur vóór 15 juni jouw tekst naar wakker@houseofnouws.nl en loop het risico dat je werk dit najaar in het theater te horen en te zien zal zijn!