Storm voor wie wakker is is een voorstelling die over de grenzen van disciplines klotst. Spoken word, toneel en muziek komen samen in een onderdompeling in nachtelijke eenzaamheid. De tribune gaat aan de kant voor een analoge 360º theaterervaring. In elke stad worden ook de spelers verrast door het gastoptreden van steeds een andere spoken word artiest, middenin de voorstelling. 

Het is nacht. 

Verspreid door de stad liggen op kleine verlichte eilandjes mensen wakker. Slaapkamers, huiskamers, keukentjes. Ze zijn allener dan overdag en overgeleverd aan hun gedachten. Wat houdt ze wakker? Vier figuren gidsen ons langs hun nachtgedachtes. Ze roepen een storm op, om de slapelozen hun hoofd uit en de buitenwereld in te trekken.

Storm voor wie wakker is gaat op zaterdag 27 november 2021 in première in De Nieuwe Vorst in Tilburg. Daarna touren we tot en met februari 2022 door Nederland. Kijk voor de actuele speellijst in onze agenda.

Credits

regie:Sanne Nouws / regie-assistent: Cato Breugel / tekst: Sandy Bosmans / met tekstbijdragen van: Twan van Bragt, Ayden Carlo, Robin Habbé en Derica Shields / spel: Jermaine Berkhoudt, Kirsten Mulder, Eefje Paddenburg, Timo Tembuyser / componist: Daniel van Loenen / choreografie: Nina Fokker / dramaturgie: Thomas Lamers / scenografie: Liesje Knobel en Sanne Lips / scenografie-assistent: Cristel van Kuik / lichtontwerp: Wilfred Loopstra / productie: Joppe Kos / technisch producent: Marianne van Andel / technicus: Ivo van Wijk / randprogramma: Houda Bibouda en Peerke Malschaert / zakelijk leiding: Karin van den Berg / marketing: Kelly van den Bosch / publiciteitsbeeld: Simon Wald Lasowksi

Geïnspireerd door Let Them Eat Chaos van Kae Tempest

Scènefoto’s: Bart Grietens